Livona UAV 2018

Pozivamo vas na jedinstvenu konferenciju posvećenu profesionalnim bespilotnim sistemima za inženjerske primene, organizovanu u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačem – švajcarskom kompanijom senseFly.

Prikazujemo aktuelne senseFly proizvode, primere primene u Srbiji i šire, opisujemo procedure rada, obrade i analize podataka, dajemo preporuke za uspešnu primenu i nabavku.

Dođite, upoznajte senseFly tehnologiju, razgovarajte sa našim stručnjacima, podelite iskustva sa kolegama.

Zašto LIVONA UAV 2018 ?

Ako vas interesuju inženjerski bespilotni sistemi i mogućnosti primene u vašem poslu, ako vas zanima kako se planira i izvršava snimanje, ako planirate nabavku opreme ili uslužna snimanja, ako se pitate koja je razlika između profesionalnih i amaterskih dronova  – konferencija LIVONA UAV 2018 namenjena je upravo vama.

Oblasti primene

Preporučujemo LIVONA UAV 2018 stručnjacima iz sledećih oblasti: GIS, geodezija, građevinarstvo, rudarstvo, poljoprivreda, šumarstvo, ekologija, lokalna samouprava, elektroprivreda, vodoprivreda, prirodni resursi, bezbednost i drugima koji u svom radu koriste ortofoto, 3D modele površina, oblake tačaka, rgb ili multispektralne snimke iz vazduha.

eBee Plus RTK/PP

eBeeSQ

albris

Dobrodošli:

  • Hotel “M”, Bulevar oslobođenja 56a, 110000 Beograd
  • Sreda 9. maj 2018. – 10 do 15 h
  • Kotizacija iznosi 2.000 din po učesniku

Uputstva za plaćanje kotizacije poslaćemo vam e-poštom na adresu koju ste naveli u formularu. Ukoliko imate posebne napomene, molimo upišite ih u polje “Opciona napomena”.