Trimble geodetski kontroleri

Trimble kontroleri projektovani su kao univerzalni uređaji za podršku svim Trimble geodetskim instrumentima.

Jedan kontroler može sadržati podatke rada sa GNSS prijemnicima i totalnim stanicama zajedno, obezbeđujući funkcije integrisanog premera. Naučite rad sa jednim Trimble uređajem i moći ćete da koristite bilo koji.

Na raspolaganju je više kontrolera različitog formata, počev od kompaktnog i ekonomičnog Trimble Slate-a sa ugrađenim telefonom, preko Trimble CU posebno prilagođenog totalnim stanicama i svestranog Trimble TSC3 namenjenog uređajima više klase, do tablet računara Trimble Tablet Robust PC za najviše zahteve.

Trimble Tablet koristi Windows 7 Professional, koji omogućuje primenu standardnih PC aplikacija, dok su ostali kontroleri opremljeni operativnim sistemom za mobilne platforme – Windows Embedded Handheld 6.5. Posebno je interesantan Trimble Slate koji se može koristiti kao mobilni telefon, uporedo sa funkcijama za kontrolu instrumenta i geodetski premer.

Ergnomskog dizajna, veoma robusni i dugotrajnog napajanja, prefviđeni su za rad na zahtevnim geodetskim projektima u teškim uslovima, kao pouzdan deo vašeg tima. Širok spektar mogućnosti povezivanja i komunikacije omogućuje lak pristup Internetu ili razmenu podataka.

Odaberite kontroler koji najviše odgovara vašim željama i potrebama posla, uparite ga sa vašim Trimble GNSS prijemnikom ili totalnom stanicom i dobili ste savršen sistem za geodetski premer. Zajedno sa terenskim softverom Trimble Access, obezbeđuju efikasan i udoban rad u svim uslovima.