Automatska totalna stanica za najpreciznija merenja i složene inženjerske projekte

Najbolja Trimble totalna stanica namenjena visoko preciznim merenjima i složenim inženjerskim projektima.

Bez ozbira da li vaš projekat podrazumeva oskultacije, tunele, brane ili druge visoko specijalizovane primene, Trimble S9 je totalna stanica za vas. Kombinuje najbolje Trimble tehnologije, visoku tačnost i napredne inženjerske funkcije. Rezultat je sistem izvanrednih performansi za najzahtevnije zadatke.

Posebno je prilagođena za oskultacije uz mogućnost potpuno automatskih opažanja, obrade podataka i alarmiranja u slučaju problema.

Ključne osobine:

  • Uglovna tačnost 0,5″ ili 1″ (dve verzije instrumenta)
  • Izbor daljinomera Trimble DR Plus ili DR HP EDB za optimalnu brzinu, tačnost i pouzdanost
  • Opcione tehnologije Trimble VISION i SureScan
  • Web usluge Locate2Protect za zaštitu od krađe i nadzor instrumenta u realnom vremenu, kao i Trimble InSphere za evidenciju i upravljanje kompletnom opremom u preduzeću
  • Kompletno rešenje teren-biro za brzo merenje i obradu podataka
  • Softver Trimble 4D Control za oskultacije u realnom vremenu.

Specijalizovan za inženjersku geodeziju

Totalne stanice Trimble S9 i S9 HP projektovane su za posebne inženjerske primene kao što su oskultacije ili tuneli, gde god je potrebna optimalna brzina, tačnost i pouzdanost. Kombinujte daljinomer Trimble DR HP EDM u S9 HP sa izabranom uglovnom tačnosti od 1″ ili 0,5″, sa tehnologijama Trimble VISION™ ili Long Range FineLock i bićete spremni da odgovorite na sve izazove.

Upravljajte vašom imovinom 24/7

Sa tehnologijom Trimble Locate2Protect u svakom trenutku znaćete gde vam se nalazi oprema uz automatske alarme u slučaju napuštanja radilišta, pada instrumenta ili nepažljive upotrebe.

Sistem Trimble InSphere™ Equipment Manager je web usluga namenjena firmama koje poseduju više opreme i više ekipa. Omogućuje jedinstvenu evidenciju instrumenata, praćenje ažurnosti internog softvera instrumenta ili terenskog softvera, vodi računa o trajanju licenci i obaveštava vas ukoliko ih treba obnoviti.

Zahvaljujući uslugama Trimble InSphere Equipment Manager i Trimble Locate2Protect, možete biti mirni znajući da je oprema potpuno ažurna, ispravna i gde se nalazi.

Kliknite da pogledate još slika uređajaKliknite da pogledate još slika uređaja

(kliknite na sliku)