VELIKI EKRAN – JOŠ VEĆI POTENCIJAL

Predstavljamo Trimble® TSC7, robusni, ergonomski kontroler koji vam pruža snagu i fleksibilnost operativnog sistema Microsoft® Windows® 10 Pro i terenskog softvera Trimble Access™ na dodirnom ekranu od 7 inča.
Ova moćna kombinacija oslobađa neograničen potencijal, do sada nedostupan na terenu. TSC7 ne donosi samo veliku sliku, već kontrolu premera kakvu do sada niste imali. 

Ključne osobine:

 • Optimizovan za terenski softver Trimble Access
 • Veliki multidodirni ekran od 7 inča za rad prstima ili olovkom
 • Ekran čitljiv na suncu
 • Pouzdani Windows® 10 Pro operativni sistem
 • Kompatibilan sa Microsoft® Office, veb preglednicima i drugim programima
 • Upravlja velikim projektima, kompleksnim slikama, oblacima tačaka i drugim 3D podacima
 • Intel Pentium procesor sa 8 GB RAM i 64 GB interne memorije
 • Sveobuhvatne opcije povezivanja
 • Prednja i pozadinska kamera
 • Tastatura sa pozadinskim svetlom i podesivim tasterima
 • Izmenjivi EMPOWER moduli, uključujući radio velikog dometa, bar-kod i RFID čitač
 • Vojne klimo-mehaničke karakteristike, funkcionalnost i učinak
 • Ergonomski oblik
 • Baterije izmenjive “na živo” sa LED indikatorima
 • Hot-swappable batteries with LED indicators

(kliknite sliku za dodatne fotografije)Ekran od 7 inča menja način na koji radite

Veliki ekran od 7 inča omogućuje mnogo efikasniji rad nego ranije. Zahvaljujući visokoj rezoluciji od 1280×800 piksela ekran je pregledn i čitljiv, bilo da radite po kišovitom, snežnom ili sunčanom vremenu. Možete imati istovremeni prikaz karte i videa u softveru Trimble Access 2018, za lakši i produktivniji rad nego ikada do sada. Podržan je rad dodirom, multidodirnim gestovima ili olovkom.


Pozadinsko osvetljenje tastature olakšava rad

TSC7 poseduje novu tastaturu sa pozadinskim svetlom, četvorosmernim kursorima i alfanumeričkim tasterima u rasporedu QWERTY ili ABCD. Poseduje čak šest fizičkih funkcijskih tastera za lak pristup često korišćenim funkcijama. Kucanje je lako i prijatno, unos podataka siguran i efikasan, čak i pri dugotrajnom radu u složenim terenskim uslovima. „Klik“ tastatura pruža jasan odziv kod kucanja, čineći unos podataka lakim, čak i pri hladnom vremenu ili u bučnom okruženju.


Superioran dizajn za rad bez zamora

Prilikom projektovanja Trimble TSC7, razmatrali smo veliki broj opcija dok se nismo opredelili za inovativno i najbolje rešenje. Ergonomski oblik omogućuje lako i bezbedno nošenje jednom rukom, dok drugom rukom kucate ili nosite drugi alat. Udobna traka za ruku osigurava siguran hvat i maksimalno ugodan rad. Unapređena olovka smešta se u samo kućište, sa jedne ili druge strane uređaja, za koji je povezana vezicom. Nagnuta tastaura i ekran olakšavaju rad i čuvaju ekran prilikom pada. Tu je i novi nosač za štap, koji se jednostavno montira, skida i skladišti.  


Dve kamere omogućuju više

Sa TSC7 možete slati i primati e-poštu, pristupati Internetu ili voditi video razgovore primenom programa kao što je Skype, sve to dok ste još na terenu. To je moguće zahvaljućuće velikom ekranu i dve kamere – pozadinske namenjene snimanju objekata i prednje namenjene komunikaciji. Pozadinska kamera ima blic, dok prednja kamera poseduje mikrofon sa redukcijom šuma za jasan razgovor na terenu.  


Baterije zamenjive u toku rada

Svaki element Trimble TSC7 projektovan je da olakša rad na terenu. To važi čak i za baterije. Mogu se menjati u toku rada, bez isključivanja do 30 sekundi, pri čemu TSC7 neprestano održava vezu sa geodetskim uređajima, bez prekida premera. Pametne baterije prikazuju i svoj status: dva LED indikatora pokazuju koliko napajanja je preostalo. Možete ih zameniti pri bilo kakvim vremenskim uslovima, bez ikakvog alata.


Snažan procesor i Windows 10

Moćni kontroler TSC7 odlikuje najnovija verzija terenskog softvera Trimble Access, snažni procesor Intel Pentium CPU 4200 2.0 GHz, 8 GB RAM i 64 GB memorije za podatke, koja se može proširiti SDXC karticama. Omogućuje lak rad sa velikim projektima, brz pregled i  upravljanje 3D podacima i omogućuje obradu podataka dok ste još na terenu.

Donesite pouzdane odluke na licu mesta, proverite rezultate rada pre povratka u kancelariju, pošaljite finalne rezultate vašem klijentu brže nego ikada do sada.

Windows 10 kompatibilnost omogućuje tečnu integraciju u postojeće radne procese, bez potrebe za posebnim računarom i povratkom u kancelariju. Koristite bilo koji Trimble ili drugi softver, kao što su Microsoft Office aplikacije, dok radite na terenu.

TSC7 omogućje puni pristup Microsoft Windows prodavnici, ukoliko želite preuzeti nove aplikacije, dok automatsko ažuriranje obezbeđuje sigurnost uređaja i vaših podataka. Korišćenje standardnog Windows interfejsa je lako i intuitivno, sa minimialnom obukom.


Brze komunikacije za efikasno prikupljanje i razmenu podataka

TSC7 je lako povezati sa spoljnim uređajima, zahvaljujući brojnim komunikacionim opcijama, uključujući Bluetooth®, Wi-Fi, 4G ili Robotic radio modem. U kancelariji koristite USB 3.0 hub za povezivanje sa monitorima, mišem, tastaturom ili mrežom. Više vam nije potreban laptop na terenu.

To je idealan sistem za savremenog radnika u pokretu. Možete koristiti e-poštu, video konferencije i donositi odluke na licu mesta, dok ste još na terenu – sve to sa jednim jedinim uređajem.


Sve što vam treba za maksimalnu fleksibilnost i učinak

TSC7 pruža brojne mogućnost za povećanje produktivnosti. Kancelarijski adapter omogućuje brz prenos podataka kablom iz kontrolera u računar. Upotrebljivost sistema možete povećati dodatnim Trimble EMPOWER modulima – jednostavno izaberite onaj koji odgovara vašem trenutnom poslu, a kasnije ga zamenite drugim po potrebi. Dovoljno je odvrnuti dva šrafa, nije potrebna ugradnja u servisu.

Na raspolaganju su sledeći moduli:

 • Robotik radio za kontrolu/komunikaciju sa Trimble totalnim stanicama serije S
 • Barkod čitač
 • Barkod/RFID čitač
 • GNSS prijemnik podmetarske tačnost.