Livona d.o.o. je posvećena savremenim tehnologijama za prikupljanje prostornih podataka. Počev od ručnih GNSS uređaja, preko satelitskih i optičkih sistema za precizno pozicioniranje i merenja,  sve do bespilotnih sistema za snimanje i prikupljanje podataka iz vazduha, našu ponudu odlikuju vrhunske tehonologije iz svih oblasti.

Uvažavajući taj koncept predstavljamo vam i vrhunsko rešenje za GIS infrastrukturnih sistema – softverski paket ArcFM UT –  rešenje nemačke kompanije AED-SICAD, proisteklo iz razvojnih laboratorija čuvenog Siemensa.

Komunalni infrastrukturni sistemi rade dan i noć, bez predaha i zastoja, obezbeđuju nam struju, vodu, grejanje, komunikacije. Upravljanje i održavanje takvih sistema mora biti oslonjeno na softverska rešenja koja obezbeđuju dragocene tehničke podatke o sistemu, omogućuju brze, precizne i moćne analize, pružaju potrebne odgovore, rade uvek, stabilno i pouzdano. ArcFM UT je rešenje oslonjeno na ArcGIS tehnologiju, razvijeno u saradnji sa najvećim nemačkim infrastrukturnim kompanijama, priznato kao vodeće rešenje za infrastrukturni GIS u Evropi.

Pored visokoprofesionalnih rešenja namenjenih velikim komunalnim organizacijama, predlažemo vam da obratite pažnju i na softver Global Mapper, kao univerzalni alat za pregled, konverzije i obradu prostornih podataka bilo kojih formata. Global Mapper je posebno pogodan za pregled i obradu podataka snimljenih bespilotnim aerofotogrametrijskim sistemima i predstavlja nezaobilazan deo palete softvera GIS profesionalaca.