Svestrana i precizna autofokus totalna stanica

Trimble C5 je precizna, robusna i pouzdana totalna stanica, laka za rad i nošenje, pogodna za najširi skup geodetskih zadataka.

Ključne osobine:

  • Precizan i brz autofokus
  • Tačnosti 1″, 2″, 3″ i 5″
  • Domet 800 m bez prizme / 5000 m sa prizmom
  • Dva dodirna ekrana u boji
  • L2P tehnologija za lociranje uređaja i zaštitu od krađe
  • Snažna, lagana i praktična

To je prva Trimble totalna stanica sa autofokusom, izuzetnom funkcijom koja automatski izoštrava na procenjenu udaljenost i time ubrzava rad, smanjuje zamor očiju i donosi izuzetno olakšanje u radu – samo vizirajte, izmerite i nastavite dalje.

Na raspolaganju su uglovne tačnosti 1”, 2”, 3” i 5”,  uz moćan daljinomer dometa čak 800 m bez prizme ili 5000 m sa jednom prizmom.

Trimble C5 ima dva dodirna ekrana u boji, identične veličine i funkcionalnosti, na kojima se izvršava čuveni terenski softver Trimble Access™, bogate funkcionalnosti, bez premca na tržištu.

Posebno istićemo Trimble L2P tehnologiju namenjenu zaštiti od krađe , kojom je vaša investicija potpuno zaštićena. (Ova usluga predmet je godišnje pretplate.)

Moguće je birati između laserskog i optičkog viska, osim modela 1″, koji se isporučuje samo sa optičkim viskom.

Dve baterije obezbeđuju celodnevni terenski rad, uz mogućnost zamene “na živo”. Ako niste napunili baterije, možete jednu izvaditi u toku rada, dopuniti je i vratiti, bez prekida rada i gubitka vremena.

Totalne stanice Trimble C5 predstavljaju idealan instrument za prezicna merenja u svim uslovima. To je vaš novi partner u svakodnevnim geodetskim poslovima.

(kliknite na sliku)