Snimajte kombinovanjem skeniranja, fotografisanja i geodetskog premera  instrumentom napravljenim specijalno za geodetske inženjere. Integracijom tehnologija naprednog optičkog premera, metričkih fotografija i 3D skeniranja, Trimble® VX™ Spatial Stanica predstavlja jedini geodetski instrument koji sve procese obavlja jednovremeno i sa izuzetnom lakoćom.

Da bi poboljšali efikasnost snimanja uz pomoć naprednih prostornih-foto sistema, Trimble je izumeo integrisani sistem koje objedinjuje ove tehnologije sa tradicionalnim geodetskim premerom koji je već odavno u upotrebi. Sada dobijate mogućnost jednostavnog skeniranja u svakodnevnoj primeni na vašim projektima, bez složenih podešavanja zasebnih sistema za skeniranje ili aktiviranja specijalizovanih teresnkih softvera.

Kontrola instrumenta preko video prikaza

Trimble VISION™ tehnologija omogućava vam da vidite sve što vidi instrument. Upravljajte vašim premerom na kontroleru kroz video snimak uživo . Sada imate mogućnost da snimate viziranjem na prizmu ili drugi cilj samo jednim klikom na vidljivu tačku snimanja.

Obogatite vaš premer uz Trimble RealWorks

Pored mogućnosti geoprostornog prikupljanja podataka uz Trimble VX direktno na terenu, moguće je vršiti i dodatna merenja i naknadni unos atributa za snimnjeno područje po povratku u kancelariju. Uz pomoć Trimble RealWorks™ kancelarijskog softvera i njegovih moćnih alata moguće je kreirati napredne 3D modele objekata i površina i tako obogatiti vaš projekat uz pomoć Trimble geoprostornih senzora.

Kliknite da pogledate još slika uređajaKliknite da pogledate još slika uređaja

(kliknite na sliku)