Softverski sistemi za poljoprivredu

Savremena poljoprivreda se ne može zamisliti bez informacionih tehnologija. Priprema podataka za napredne sisteme za preciznu poljoprivredu, kao i obrada i dalje korišćenje izlaznih podataka zahteva odgovarajuća softverska rešenja, kao nezaobilazan deo celokupnog sistema.

Farm Works je Trimble kompanija specijalizovana za razvoj softverske podrške Trimble sistemima za preciznu poljoprivredu. Farm Works nudi različite module kancelarijskih softvera i softvera za mobilne uređaje, prilagođene vašim konkretnim potrebama.

Pored same preciznosti informacija o parcelama, stanju useva, izvedenim operacijama, troškovima i prinosu, ove informacije moraju takođe biti lako dostupne, kako bi se u uslovima veoma kratkih agrotehničkih rokova mogle donositi pravovremene odluke u cilju smanjenja troškova, zaštite useva i povećanja prinosa.

Brzu bežičnu razmenu informacija između poljoprivrednih mašina, terenskih ekipa i kancelarije, uz praćenje rada u realnom vremenu omogućuje sistem Trimble Connected Farm.