Robusni tablet za mobilni GIS

Trimble® Yuma® 2 je robusni PC tablet sa operativnim sistemom Microsoft Windows, posebno projektovan za rad u složenim terenskim uslovima.

Idealan je za GIS aplikacije, predstavlja zamenu za kancelarijski računar na terenu i omogućuje pregled ili prikupljanje podataka za GIS kao sa ručnim GPS uređajem.

Interni GPS prijemnik omogućuje direktno pozicioniranje i merenje u vašem GIS-u, laku navigaciju, unos novih ili izmenu postojećih podataka. Ugrađena kamera sa LED blicem omogućuju lako kreiranje ili ažuriranje foto dokumentacije direktno iz Trimble terenskih softvera za GIS.

Zahvaljujući snazi desktop računara možete koristiti vaše omiljene aplikacije na terenu, bez potrebe za povratak u kancelariju i prenos podataka u drugi računar. Automatski pošaljite podatke na Trimble oblak, podelite ih sa vašim kolegama ili prosledite klijentima, zahvaljujući brojnim opcijama za bežične komunikacije.

Vaši podaci su potpuno bezbedni zahvaljujući izdržljivom kućištu zaštićenom od prašine, peska, blata, vlage i visokih temperatura. Klimo-mehaničke specifikacije prema standardima američke vojske MIL-STD 810G uz IP65 potvrda su visokog kvaliteta.

Kao robusni tablet sa potpunom funkcionalnošću kancelarijskog računara, integrisanim GPS prijemnikom, kamerom i opcijama bežične komunikacije, Trimble Yuma 2 predstavlja neophodan alat za sva komunalna preduzeća, infrastrukturne kompanije, opštinske službe, agencije za upravljanje zaštitom životne sredine i mnoge druge slične organizacije.

Na bilo kakvom terenu, u gradu, šumi, na polju ili gradilištu, na suncu ili kiši, bez obzira gde ste i u kojim okolnostima radite, Trimble Yuma 2 je vaš najbolji izbor za mobilni GIS.