Ekonomičan GNSS uređaj podmetarske tačnosti

Ako vam je potreban ekonomičan GNSS za GIS – tačnosti bolje od jednog metra – ne gledajte dalje od serije Trimble Geo 5.

Projektovan je za GIS aplikacije koje zahtevaju izdržljiv i pouzdan uređaj za merenja podmetarske tačnosti u realnom vremenu ili sa naknadnom obradom.

Za merenja u realnom vremenu ili sa naknadnom obradom koristite softver Trimble Terrasync na terenu, odnosno Trimble Pathfinder Office u birou. Ukoliko se opredelite za rad isključivo u realnom vremenu, možete koristiti još i terenski softver Digiterra Explorer, bez potrebe za naknadnom obradom podataka. Bez obzira koje softversko rešenje izaberete, Trimble Geo 5 omogućuje lako prikupljanje podataka po meri vašeg projekta.

Integrisane opcije bežične komunikacije omogućuju povezivanje sa računarima i periferijama putem Bluetooth veze, odnosno stalno prisustvo na Internetu zahvaljujući GPRS/EDGE mobilnim komunikacijama. Pomenimo još i ugrađenu digitalnu kameru, neophodnu za prikupljanje foto dokumentacije za vaš GIS, čime je Geo 5 kompletiran kao univerzalan sistem za prikupljanje GIS podataka.

Ključne karakteristike:

  • Ekonomičan profesionalni GNSS uređaj za GIS
  • Podmetarska tačnost za široki skup GIS aplikacija
  • Čvrsta kontrukcija prilagođena radu na teškim terenima
Kliknite da pogledate još slika uređajaKliknite da pogledate još slika uređaja

(kliknite na sliku)