Predstavljamo Parrot ANAFI Work

Posted by:

Parrot predstavlja ANAFI Work – ekonomičan i praktičan bespilotni sistem univerzalne namene, počev od foto i video snimanja, do primena za inženjerske projekte.

Parrot ANAFI je svestrana bespilotna letelica opremljena kamerom visoke rezolucije (4K HDR video, 21MP foto, JPG+DNG), sa rasponom snimanja od 360° horizontalno / 180° vertikalno i zumiranjem do 2,8 x bez gubitaka
kvaliteta slike.  Vrhunska kamera, lako upravljanje i otpornost na vetar čine ga idealnim dronom za video i fotografiju.

ANAFI Work je izvanredan alat za rad u pokretu. Spreman je za snimanje za manje od minuta i može da radi do 1 sat i 40 minuta, zahvaljujući 4 USB-C pametnim baterijama (4 u kompletu), kapaciteta 25 minuta pojedinačno, koje možete puniti i u pokretu (u vozilu ili sa spoljnim punjačima za telefone).

Kamera je postavljena ispred drona i može da snima u svim pravcima, uključujući snimanja na gore (zenit) ili dole (nadir). Tako možete leteti ispod mosta i osmatrati njegovo stanje odozdo, bez upotrebe skela ili druge pomoćne opreme. Slično tome možete leteli u fabričkoj hali i analizirati stanje krovne konstrukcije, pogledom kamere na gore, kao što možete snimati halu sa spoljne strane i analizirati stanje krova, pogledom kamere na dole. Zahvaljujući zum objektivu možete snimati udaljene lokacije, održavajući bezbednu udaljenost letelice od objekta.

ANAFI Work sadrži jednogodišnju pretplatu na Pix4Dmodel. Sa ovim softverom možete kreirati 3D modele, precizno meriti rastojanja i površine, vršiti naknadne inspekcije objekata na 3D modelima, deliti vaše oznake na objektima ili 3D modele klikom na dugme.

Parrot ANAFI Work sa uspehom se može koristiti i za snimanje ortofotoa visoke rezolucije. U tom slučaju potreban je poseban softver za obradu ortofotoa, koji nije deo osnovnog kompleta.

Više informacija o Parrot ANFI Work.

0