VRHUNSKI TERENSKI TABLET PC

Trimble T10 je snažan i robustan tablet PC namenjen kontroli geodetskih instrumenata ili prikupljanju podataka za GIS, koji takođe izvršava zahtevne desktop aplikacije, baš kao vaš laptop ili desktop računar.

Ključne osobine:

  • Procesor Intel Core i7, generacija 6
  • Intel HD Grafika 520
  • 8 GB RAM
  • SSD 256/512 GB (4G verzija: 512 GB)
  • 25,6 cm (10,1″) multitododirni ekran (10 tačaka)
  • >12.5 sati trajanje baterija
  • Interni GNSS: 72 kanala, GPS, GLONASS/Beidou, QZSS, SBAS
  • MIL-STD-810G, IP65, MIL-STD-461F

Snažan računarski sistem Trimble T10 odgovara na sve izazove bez ikakvih teškoća. Zahvaljujući operativnom sistemu Windows 10 možete koristiti standardne Windows programe na terenu. Možete prikupljati podatke i završiti obradu još na terenu, bez korišćenja dodatnih laptop računara ili naknadne obrade podataka u kancelariji.

Veliki ekran od 25,6 cm (10,1”), čitljiv na dnevnom svetlu i direktnom suncu, omogućuje udoban rad i pregled vaših podataka. Visoka rezolucija ekrana obezbeđuje lak rad sa digitalnim kartama, pregled i analize, olakšavajući donošenje odluka na terenu.

Za kompletno rešenje teren-biro koristite dobro poznate softvere, kao što su Trimble Access za geodetski premer, Trimble Terraflex ili TopoLynx topoXplore za GIS, odnosno Trimble Business Center za obradu podataka i kreiranje visoko kvalitetnih izveštaja.

Trimble T10 je čvrst i otporan. Projektovan je prema vojnim klimo-mehaničkim standardnima i može izdržati svaku nepogodu. Zaštićen je od kiše, blata, prašine, peska, ekstremnih temperatura, prskanja i udara. Vaši podaci su sigurni, bez obzira na oklonosti u kojima radite. Napajanje obezbeđuje baterija velikog kapaciteta, zamenjiva “na živo”, bez prekida u radu, omogućujući neprekidan rad do završetka posla.

Na raspolaganju je više modela sa različitim komunikacionim i memorijskim specifikacijama:

Model T10 (WiFi) T10 (4G) T10 (Cirronet)
WLAN (Wi-Fi) Da Da Da
4G mreža Ne Da Da
Cirronet radio Ne Ne Da
Memorija (SSD) 256 GB 512 GB 256 GB