Novi dron: senseFly eBee Geo

Posted by:

senseFly predstavlja novi dron za geodetski premer i GIS, namenjen korisnicima sa ograničenim budžetom, a koji traže sve prednosti letelice sa fiksnim krilima (veliki kapacitet, dug let, automatski rad, bezbednost).

eBee Geo je osmišljen kao precizna, efikasna i praktična letelica sa optimalnim osobinama, koja je ekonomski pristupačna i pogodna za uklapanje u manje budžete.

Zasnovan na arhitekturi proslavljenog modela eBee X, senseFly eBee Geo sadrži pažljivo odabran skup funkcija i karakteristika, namenjenih za primene u geodeziji, građevinarstvu ili GIS projektima.

Više informacija ...

Kompletan tekst →
0

AKCIJA: Instrument za dron

Posted by:

Livona d.o.o. i senseFly pokrenuli su jedinstvenu akciju INSTRUMENT ZA DRON, kojom možete zaraditi na vašoj staroj opremi, zamenom za profesionalni geodetski dron senseFly eBee X sa aktiviranom opcijom RTK/PPK.

Zamenite vašu staru totalnu stanicu, GPS/GNSS rover ili GIS registrator podataka za novi geodetski dron i otvorite vrata potpuno novim poslovima.

Više informacija o ovoj sjajnoj akciji pogledajte na strani INSTRUMENT ZA DRON.

Kompletan tekst →
0

Trimble GFX-350 – novi GNSS navigator

Posted by:

Trimble GFX-350 je novi član Trimble familije poljoprivrednih navigatora zasnovanih na operativnom sistemu Android.

Ovaj ekonomični uređaj omogućuje preciznu navigaciju uz mogućnosti povezivanja sa sistemima automatskog upravljanja i priključivanja ISOBUS kompatibilnih uređaja.

Pregledan dodirni ekran u boji lako se koristi i operacije se pokreću sa samo nekoliko dodira ekrana, zahvaljujući intuitivnom softveru Precision-IQ™. Praktična i kompaktna forma uređaja (dijagonala 17,8 cm) omogućuje lako montiranje u sve mašine, bilo kog proizvođača.

Trimble GFX-350 ...

Kompletan tekst →
0
Page 1 of 3 123